Menu
EUR
Fatbikes Amsterdam

Fatbikes Amsterdam

Door: Linda Reacties: 0

FATBIKE AMSTERDAM - Ben je ook op zoek naar een fatbike in Amsterdam? Dan ben je bij CLUB 204 op het juiste adres. Sinds 2020 zie je deze E-bikes met 20x4 banden steeds vaker door de straten van Amsterdam rijden. Steeds meer fietsers, scooter rijders en automobilisten kiezen voor de stoere, maar ook zeer praktische en comfortable fatbike. 

Fietsinnovaties en fatbikes in Amsterdam

In Amsterdam, waar fietsen diep geworteld zit in de cultuur en identiteit van de Amsterdammers, is het geen verrassing dat de stad bekend staat als fiets hoofdstad van de Wereld. Met een uitgebreid netwerk van fietspaden en speciale voorzieningen voor fietsers zoals ondergrondse fietsstallingen, is het in Amsterdam een veilige en gemakkelijk om je per fiets te verplaatsen. Het actieve fietsbeleid van de stad Amsterdam, het eenrichtingsverkeer in het centrum, de autovrije zones, 3de 0km zones voor auto’s en de verbeterde brede fietspaden waar de auto te gast is, draagt bij aan de populariteit van fatbikes in Amsterdam. Meer weten over het fietsbeleid in Amsterdam? Neem dan een kijkje op Amsterdam.nl.

De enorme hoeveelheid fietsen, E-bikes, Cargo bikes en Fatbikes die dagelijks door de stad zoeven, maakt Amsterdam een van de dichtstbevolkte fietssteden ter wereld. Amsterdam heeft ook een reputatie opgebouwd als bakermat voor de fiets industrie en alle twee wiel innovaties. Van de opkomst van de E-bikes tot unieke fietsontwerpen zoals bakfietsen en Fatbikes in Amsterdam, worden hier niet alleen nieuwe fiets concepten bedacht, maar ook exclusief gelanceerd en gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de merken zoals VanMoof en de enorme bakfiets revolutie die Urban Arrow ingang zetten en na Amsterdam de wereld veroverde. Allemaal merken en start-up's die zijn begonnen in Amsterdam.

Toch kent Amsterdam ook uitdagingen voor fietsers. Het drukke verkeer en de trambanen vormen bijvoorbeeld een risico, vooral voor ouders die met hun kinderen fietsen. Fatbikes in Amsterdam bieden echter een veiligere optie, met hun stevige frame laag bij de grond en brede banden die stabiliteit bieden op de Amsterdamse straten. Met fatbikes in Amsterdam hoef je je geen zorgen te maken over vast komen te zitten tussen tramrails of het risico van vallen met je kinderen achterop. Het is een betrouwbare en praktische keuze voor het vervoer in Amsterdam op twee wielen.

Fatbikes in Amsterdam

Het is absoluut geen toeval dat Urban Drivestyle gestart op Mallorca en later verhuisd naar Berlijn zijn inspiratie heeft gevonden in hart van de fiets wereld te Amsterdam. De bedenker en designer achter de Uni MK classic zag het met lede ogen aan hoe de ouders zich verplaatsen door de stad met hun kinderen. De onhandige hoge mama of heren fietsen, waarbij het zadel voor volwassenen eerder een marteling is dan een comfortabele zitplek, terwijl het kind achterop de wiebelende bagagedrager bungelt met vaak nog een jonger broertje of zusje in een kinder zitje hangend aan het stuur. 

De ontwerper van Urban Drivestyle zag het anders: "Dit moet beter, veiliger, en vooral esthetischer kunnen!" Zo ontstond het briljante idee voor een fatbike in Amsterdam met het langste, meest comfortabele zadel ter wereld. Geschikt voor niet één, niet twee, maar liefst drie personen! Of het nu rijd om twee jonge kinderen en een volwassene, of twee volwassenen die gezellig een ritje maken met een kind voorop, deze fatbike biedt de uitkomst voor het gehele gezin. En dat allemaal dankzij de vindingrijkheid en het doorzettingsvermogen van deze ontwerper!

Vind de perfecte fatbike bij CLUB 204

En waar anders in Amsterdam, zou je een fatbike kunnen kopen van top kwaliteit? Bij CLUB 204 ben je op het juiste adres, de specialist op het gebied van fatbikes in Amsterdam. Hier vind je een breed scala aan merken, modellen en deskundig advies om je te helpen de perfecte fatbike te vinden. Het assortiment omvat hoogwaardige fatbikes, met een specialisatie in familie fatbikes.

Bezoek dé CLUB met een showroom van 400m2 op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Hier test je binnen no-time 7 fatbike merken van Europese fabrikanten die nergens anders in Amsterdam of Nederland verkrijgbaar zijn. Waar anders in Amsterdam krijg je die mogelijkheid? Neem contact op met het 204 Team voor een testrit afspraak en ervaar de fatbikes in Amsterdam zelf.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »